Selecteer een pagina

Op 22 april jl. is tijdens het AO Advanced Symposium in Noordwijk de uitslag van de AO Research Grant 2015 bekend gemaakt. In totaal hebben wij 11 inzendingen ontvangen, na beoordeling van een onafhankelijke commissie zijn er drie winnaars uit gekomen.

Er zijn drie prijzen verdeeld waarbij de eerste prijs (ter waarde van 5.000 Euro) werd toegekend aan Marjolein Mulders uit het AMC te Amsterdam voor haar onderzoek naar Internal Plate Fixation versus Plaster in Complete Articular Distal Radius Fractures; The VIPAR Trial, A Multicenter Randomized Controlled Trial.

De tweede prijs van 3.500 Euro was voor Sjaak Kodde uit het ROGO AMC voor zijn onderzoek naar Long-term results of bipolar radial head arthroplasty and the reliability of patient-reported range of motion measurements.

Als derde mocht Siem Dingemans een cheque ter waarde van 2.500 Euro in ontvangst nemen. Siem is werkzaam in het AMC te Amsterdam en heeft een onderzoek gedaan naar Pre-oprative Skin Antisepses in Foot and Ankle Surgery.

Pin It on Pinterest

Share This